Értékeink

Személyre szabott tanácsadás

„Osztatlan figyelem az ügyfélnek.”

A munkát mindig felméréssel kezdjük, mely során megismerjük a megbízónk egyedi helyzetét és megoldandó problémáit, felmérjük azokat az erősségeit, amelyekre építhet.

Modern

“Követjük a piaci trendeket.”

Állandó figyelemmel kísérjük a piaci változásokat, és minden aktualitásra naprakész válaszokat adunk.

Alkalmazható

“Bevezethető és fenntartható megoldások.”

Ténylegesen bevezethető és hosszú távon fenntartható megoldásokat keresünk. Egy új rendszer kialakításának és sikeres bevezetésének alapvető feltétele, hogy az azt működtető munkatársakra építsünk.

Releváns

“A valós problémákon dolgozunk, nem pusztán tüneti kezelést nyújtunk.”

Rendszerben gondolkodunk. Ha egy megbízáskor azt látjuk, hogy a megbízói cél eléréséhez másra lenne szükség, mint amit az ügyfél meg akar rendelni, akkor azt még a projekt elvállalása előtt jelezzük.

Tudásátadás

“Mi nemcsak halat adunk, hanem halászni is tanítunk.”

Ügyfeleinket megtanítjuk, hogyan tudják működtetni, és később akár megújítani is a kidolgozott rendszert, struktúrát.

Megközelítésünk

A SMART-HR hitvallása, hogy a jó humán erőforrás szakértő egyszerre tud szakmai figyelmet szentelni az üzletnek és az embernek.

Lelkesen, energikusan, empatikusan

Történetünk

A SMART-HR 2019 tavaszán alakult, azonban a csapat már évek óta dolgozik együtt. Egy nagyvállalatnál voltunk mi a „HR osztály”.  A 6 tagú csapatunknak összesen 60 évnyi szakmai tapasztalata van – stratégiai tanácsadó, nagyvállalati és KKV HR, vezetőfejlesztés a legfőbb szakterületeken. Ám a legfontosabb összetartó kapocs az emberi és szakmai bizalom, a szakmánk iránti elkötelezettség és a professzionális hozzáállás. Tudjuk egymásról, ki miben a legjobb.

Külön-külön végig jártuk a HR és a tanácsadói szakma ranglétráját. Ismerjük a HR minden szegletét, mi is voltunk HR gyakornokok, HR generalisták, HR Bussines Partnerek vagy HR vezetők.

A szakmai elhivatottságunk mellett az is összetart bennünket, hogy mindannyian nők vagyunk, családunk van és barátok vagyunk.

Fontos számunkra, hogy a szakmai tapasztalatunkkal segíteni tudjunk másoknak. Szeretnénk olyan tanácsadó cég lenni, akik szívesen beszélgetnek és ötletelnek egy kávé mellett.

Csapatunk